زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
جو پرک ۱ پیمانه |
سینه مرغ ۱/۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
هویج ۱ عدد |
سبزی ۳ قاشق غذا خوری |
زرشک ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا جو پرک را بشویید. |
مرحله 2 | پیاز را رنده کنید، با جو پرک و سینه مرغ داخل قابلمه بریزید.آب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید. |
مرحله 3 | اواسط پخت هویج را پوست گرفته رنده ریز کنید به مواد اضافه کنید. |
مرحله 4 | سینه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید. |
مرحله 5 | مرغ ریش شده را به قابلمه برگردانده رب گوجه را اضافه کنید. |
مرحله 6 | وقتی سوپ جا افتاد نمک و فلفل و سبزی و زرشک را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. |