سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سوپ سوپ جو مخصوص مهمانی

سوپ جو مخصوص مهمانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۱/۲ پیمانه
جو ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیتر
خامه‏ ۱ فنجان
کره ۵۰ گرم
آب مرغبه مقدار لازم
هویج ۳ عدد
جعفریبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
سوپ جو مخصوص مهمانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوپ جو مخصوص مهمانی
روش ساخت
مرحله 1بعد از خیس خوردن جو را درون قابلمه بریزید و چند برابر آن رویش آب بریزید.(یک شب قبل جو رو خیس کنید)
مرحله 2اگر از قبل آب مرغ آماده دارید از آن برای پخت جو استفاده کنید و در صورت نبودن آب مرغ می توانید تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در اینصورت هم مرغ با جو پخته می شود که طعم بسیار خوبی به جو خواهد داد.
مرحله 3استفاده از عصاره های آماده هم بسیار گزینه مناسبی است. عصاره قلم گوساله نیز سوپ شما را بسیار خوشمزه می کند.
مرحله 4هویج طعم سوپ شما را شیرین می کند. پس فراموش نکنید که میزان هویج باید به اندازه ای باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ بدهد. بنابراین هویج را به میزان لازم در نظر بگیرید. هویجها را نگینی خرد کنید و زمانیکه جو مرحله آخر پخت را طی میکرد به آن اضافه کنید.
مرحله 5اینک زمان آماده کردن سس سفید سوپ است که در واقع طعم دهنده اصلی سوپ به حساب می آید. برای همین چگونگی پخت آن بسیار حائز اهمیت است.
مرحله 6ابتدا کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. اینک به آرامی و مرحله به مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه و خامه به سس اضافه کنید.(وقتی سس یکدست شد خامه رو اضافه کنید) توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد.
مرحله 7زمان اضافه کردن سس به سوپ حدودا نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد. زمانیکه سس را اضافه کردید با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود.
مرحله 8جعفری خرد شده را در پایان کار و هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا رنگ سبز زیبای آن سوپ شما را بیاراید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین