زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
جو ۱/۲ لیوان |
مرغ ۱ قطعه |
هویج ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
کرفس ۱/۲ لیوان |
برگ کرفسبه مقدار لازم |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری |
به ۱ عدد |
نمک و فلفل و آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید.پیاز و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ، جو پرك ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید. |
مرحله 2 | وقتی مواد كمی آب انداخت به آن 5پمانه آب اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم كنید. |
مرحله 3 | پس از 1 ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه كنید. |