زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
جو ۱ پیمانه |
گردن و بال مرغ ۵-۴ عدد |
هـویج ۱ پیمانه |
کرفس (ساقه) ۱ پیمانه |
قارچ ۱/۲ پیمانه |
جعفری ۴ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
شیر ۲-۱ لیوان |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
لیمو ترش ۳-۲ عدد |
سیر ۳ حبه |
مرحله 1 | پیاز را ریز خرد كنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یك لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد. |
مرحله 2 | پس از 15 دقیقه، جوی پوستكنده را كه یك ساعت قبل خیس كردهاید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند. |
مرحله 3 | سپس سیر ، هویج ، كرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید. |
مرحله 4 | سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و كرفس به آن اضافه كنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد. |
مرحله 5 | شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنید. |
مرحله 6 | یادتان باشد، اضافهكردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر میشود. |
مرحله 7 | غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو ترش در سوپ بچكانید. |