زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
آب مرغ ۴ پیمانه |
سیب زمینی ۴۰۰ گرم |
تره فرنگی ۲ عدد |
بروکلی ۳۰۰ گرم |
نعنا ۱/۲ پیمانه |
خامه صبحانه ۱/۳ پیمانه |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. ترهفرنگی و بروکلی را هم خوب بشویید و بگذارید تا خشک شوند. آنها را هم خرد کرده و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شد، سیبزمینیهای خرد شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. |
مرحله 3 | وقتی سیبزمینیها کمی سرخ شدند، ترهفرنگی، بروکلی و نعنا را اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید، سپس آب مرغ را اضافه کنید. صبر کنید تا مواد جوش بخورند، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. |
مرحله 4 | وقتی مواد داخل سوپ پختند، نیمی از سوپ را داخل مخلوطکن بریزید تا نرم و پورهای شکل شود، سپس دوباره آن را داخل قابلمه بریزید. خامه را هم در این مرحله اضافه کنید. کمی صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. |
مرحله 5 | سوپ را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را در صورت تمایل با مقداری ماست و روغن زیتون تزئین و سرو کنید. |