زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
خیار ۴-۳ عدد |
خامه ترش ۱/۲ فنجان |
تخم مرغ ۳ عدد |
سرکه ۲.۵ قاشق سوپ خوری |
آب ۸ فنجان |
نمک ۲.۵ قاشق چای خوری |
شوید ۳ قاشق سوپ خوری |
پیازچه ۱/۲ فنجان |
سوسیس بولونی ۴۵۰ گرم |
سیب زمینی ۴ عدد |
مرحله 1 | سیب زمینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه بجوشانید تا چنگال به راحتی درون آن فرو رود. زیادی نپزیدشان وگرنه توی سوپ له می شوند. |
مرحله 2 | سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را در آب سرد خنک کنید. سپس آنها و خیارها و سوسیس ها را پوست بکنید و چهارگوش خرد کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی بزرگ یا قابلمه، 8 فنجان آب سرد و یک سوم فنجان خامه ترش را مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند. |
مرحله 4 | دو و نیم قاشق سوپخوری سرکه و 2 و نیم قاشق چایخوری نمک به عنوان چاشنی اضافه کنید. 3 قاشق سوپخوری شوید خرد شده و نصف فنجان پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | باقی مواد خرد شده را هم به محتوای ظرف اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید! |