زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوساله ۳۴۰ گرم |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
آب گوشت ۱۱۳ گرم |
پیاز ۱ پیمانه |
کرفس ۱/۲ پیمانه |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
سیر ۲ حبه |
برگ بو ۱ عدد |
سبزیجات ۱ پیمانه |
کنسرو گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم |
زردک ۱ پیمانه |
جو ۲/۳ پیمانه |
مرحله 1 | در یک قابلمه، گوشت را داخل روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. آب گوشت، پیاز، کرفس، آویشن، فلفل، سیر و برگ بو را اضافه کنید. |
مرحله 2 | پس از جوشیدن حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا یک ساعت و نیم بپزد. |
مرحله 3 | سبزیجات منجمد، کنسرو گوجه فرنگی و جوپرک را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا 15 دقیقه نیم جوش روی حرارت کم بماند تا سبزیجات و جو پخته شوند. در آخر، برگ بو را از سوپ خارج کنید. |