زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
عصاره بوقلمون ۴ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
برنج ۱/۲ پیمانه |
نخود پخته ۴۵۰ گرم |
گوشت بوقلمون ۳-۲ پیمانه |
ماست پرچرب ۱ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۲ حبه |
پودر پاپریکا ۲ قاشق مربا خوری |
پودر فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری |
نعنا ۳ قاشق غذا خوری |
لیمو ترشبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ½ پیمانه آب، کمی نمک و برنج را در ظرفی بریزید. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید. |
مرحله 2 | سپس شعله را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه در همین حالت باقی بگذارید تا خنک شود |
مرحله 3 | در ظرف دیگری عصاره بوقلمون را گرم کنید |
مرحله 4 | ماست، زرده تخم مرغ و آرد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس عصاره بوقلمون گرم شده را به تدریج به مخلوط ماست بیفزایید و مرتب هم بزنید. این مخلوط را حرارت دهید |
مرحله 5 | در مرحله بعدی نخود پخته، گوشت خرد شده بوقلمون و برنج پخته شده را به مخلوط ماست و عصاره بوقلمون اضافه کنید. در آخر مقداری نمک و پودر فلفل سیاه اضافه کنید |
مرحله 6 | کره را در ظرفی روی حرارت متوسط گرم نمایید. سیر له شده، پاپریکا و فلفل قرمز را در آن بریزید و به مدت 2 دقیقه آنها را با کره تفت دهید تا عطرشان بلند شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید |
مرحله 7 | سوپ را سرو کرده روی سوپ مقداری از سس کره و پاپریکا بریزید. سپس مقداری نعنای خرد شده روی آن بپاشید و سوپ را با برشهای لیمو سرو نمایید. |