زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
سینه مرغ ۱ تکه |
ماست ۲-۱ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
نعنا ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نیمی از پیازداغ، برنج و مرغ را در مقداری کره تفت داده،و بعد دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا برنج و مرغ بپزد. |
مرحله 2 | پس از این که مواد پخته شد، مرغ را از ظرف خارج کرده و کاملاً بکوبید و دوباره به برنج اضافه کنید. |
مرحله 3 | ماست را به همراه نصف پیمانه آب هم بزنیدتا یکدست شود. |
مرحله 4 | سپس داخل سوپ بریزید و به صورت مداوم این مخلوط را هم بزنید تا ماست نبندد. |
مرحله 5 | آرد را در باقی مانده کره تفت داده و به سوپ اضافه کنید تا قوام بگیرد. |
مرحله 6 | بقیه پیاز و نعنا داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به سوپ بیافزایید. |
مرحله 7 | فلفل قرمز را در کره کمی تفت دهید و کنار بگذارید. |
مرحله 8 | در پنج دقیقه آخر پخت سوپ زرده تخممرغ را هم زده و به سوپ اضافه کنید. در هنگام سرو، فلفل قرمز تفت داده شده را روی سوپ میریزیم. |