زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ تکه |
هویج ۱ لیوان |
لپه ۲ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
برنج ۱ پیمانه |
نخود فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
سیر ۱ حبه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
عصاره گوشت ۱ قاشق غذا خوری |
سبزی ۱ لیوان |
سیب زمینی ۱ عدد |
مرحله 1 | پیاز را نگینی خرد و در روغن تفت دهید. |
مرحله 2 | سیر را خلالی و بعد از طلایی شدن پیاز به آن اضافه کنید. |
مرحله 3 | هویج و سبزی سوپ را اضافه کنید. |
مرحله 4 | نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید. |
مرحله 5 | بعد از کمی تفت دادن برنج خیس خورده،لپه،نخود فرنگی،ذرت،مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و شش لیوان آب بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. |
مرحله 6 | بعد از اینکه خوب پخته شد عصاره گوشت و گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید و بگزارید کمی دیگر بجوشد. |