زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
باقلا ۱ پیمانه |
سیب زمینی ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
هویج ۲ عدد |
کره ۲۰ گرم |
آرد ذرت ۳ قاشق سوپ خوری |
آب مرغ ۲ پیمانه |
آب ۲ پیمانه |
جعفریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را نگینی خرد کنید و با کره تفت دهید |
مرحله 2 | آب، آب مرغ، سیبزمینی، هویج نگینی خرد کرده را به همراه باقلای نیمپز اضافه کنید تا جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید. |
مرحله 3 | آرد ذرت را با کمی از آب سوپ مخلوط کنید، به سوپ بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. |
مرحله 4 | پس از 30 دقیقه جعفری را اضافه و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. |