زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
سیر ۱ حبه |
بادمجان ۵۰۰ گرم |
هـویج ۳/۴ پیمانه |
کرفس ۳/۴ پیمانه |
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری |
ماکارونی ۱/۲ فنجان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ فنجان |
مرحله 1 | روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید. |
مرحله 2 | گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود. |
مرحله 3 | هویج و کرفس را در ظرفهای جداگانه بپزید. سپس آنها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید. |
مرحله 4 | مقداری آب روی آنها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید. |
مرحله 5 | مواد را به هم بزنید. بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید. |
مرحله 6 | زمان پخت میبایست به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونیها کاملاً نرم شوند. |
مرحله 7 | این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید. |