زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب مرغ ۲ لیتر |
پیاز ۱ عدد |
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
بادام زمینیبه مقدار لازم |
کرفس ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
آرد سفید ۳ قاشق سوپ خوری |
روغن بادام زمینی ۳ فنجان |
کره ۱۵۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره را در قابلمه آب کنید پیاز و کرفس را به آن بیافزایید به مدت پنج دقیقه سرخش کنید ولی بگذارید طلایی رنگ بشود . آرد را اضافه کنید ، خوب هم بزنید . |
مرحله 2 | سپس آب گوشت مرغ گرم را در آن بریزید مدت نیم ساعت بپزید . |
مرحله 3 | مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و صافش کنید ، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید . |
مرحله 4 | چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوق الذکر بپاشید |