زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ذرت ۱/۴ پیمانه |
عدس ۱/۴ پیمانه |
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری |
ماست ۱/۲ پیمانه |
سس مایونز ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق چای خوری |
روغن ۲-۳ قاشق غذا خوری |
جو ۱ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا جو،ذرت،عدس را به مدت ۱ ساعت خیس میکنیم |
مرحله 2 | سپس هر سه مواد را درون قابلمه ای مناسب می جوشانیم به مدت ۲تا۳ ساعت میپزیم تا خوب لعاب دار شود |
مرحله 3 | سپس پیاز هارا ریز خردمیکنیم ودر روغن سرخ میکنیم در حد اینکه پیاز ها سبک شوند سپس شعله را کم کرده و زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم بعد شعله را خاموش کرده وپیاز ها را به سوپ اضافه میکنیم سپس به مدت۲۰دقیقه میگذاریم تا بجوشد و مواد طعم هم رابگیرند |
مرحله 4 | بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم بعد از این که به مدت ۵دقیقه جعفری با مواد جوشید |
مرحله 5 | دو قاشق چای خوری رب را با مقداری آبجوش حل کرده و به سوپ اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه البته مقدار ریختن رب یا دیگر مواد به سلیقه شخصی خودتون ربط داره |
مرحله 6 | وقتی که خوب مواد پخته شدن ماست وسس مایونز را در کاسه ای حل کرده و به سوپ اضافه میکنیم ومیگذاریم خوب غلظت پیدا کند |
مرحله 7 | در ظرف مورد نیاز سرو میکنیم. |