زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (زرده) ۶ عدد |
رشته (سوپی) ۱۵۰ گرم |
اسفناج ۱ کیلوگرم |
کره ۱۰۰ گرم |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | اسفناج ها را شسته و ریز خرد كنید و به همراه 5 پیمانه آب و نمك آبپز كنید . |
مرحله 2 | تخم مرغ ها را آبپز كرده و زرده آن را جداگانه رنده بزنید و به همراه نمك و فلفل و رشته سوپ به اسفناج اضافه كنید و مواد را به خوبی مخلوط كنید. |
مرحله 3 | 20 دقیقه صبر كنید و آبلیمو را به مواد اضافه كنید .سوپ شما ماده سرو است. |