زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
دال عدس ۱/۲ لیوان |
بلغور گندم ۱/۴ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
آب ۷ لیوان |
نمک ۱.۵ قاشق مربا خوری |
مارگارین ۴ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
نعنا خشکبه مقدار لازم |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق مربا خوری |
آب لیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه کره را ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت دهید. |
مرحله 2 | عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. |
مرحله 3 | بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید. |
مرحله 4 | هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید. |