زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آووکادو ۱ عدد |
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن ۱ قاشق سوپ خوری |
ذرت ۵۰ گرم |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
سیر ۱ حبه |
تره فرنگی ۱ عدد |
فلفل قرمز ۱ عدد |
آب مرغ ۲ پیمانه |
شیر ۲/۳ پیمانه |
تره فرنگیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آواکادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نیم ببرید؛ البته هسته میانی آن مانع برش میوه به صورت کامل میشود ولی شما میتوانید حین برش، هسته را درآورده و میوه را 2 قسمت طولانی کنید. سپس گوشت آن را با چاقو به تکههای کوچکتر ببرید. |
مرحله 2 | حالا با چنگال شروع به لهکردن گوشت نرم میوه کنید. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و مدتی بگذارید بماند. |
مرحله 3 | روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و ذرت، گوجه فرنگی، سیر، ترهفرنگی و فلفل را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، حرارت دهید. |
مرحله 4 | نیمی از این مخلوط سبزیجات را همراه آواکادوی لهشده داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و به قدری خرد کنید که مخلوطی نرم به دست آید. سپس آن را به قابلمه بزرگی منتقل کنید. |
مرحله 5 | آب مرغ، شیر و سبزیجات لهشده و باقیمانده سبزیجات تفت داده شده را نیز در قابلمه بریزید و 3 الی 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس آن را به ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با ترهفرنگی خلال شده سرو کنید. |