سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی سوهان کنجدی

سوهان کنجدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شکر ۱ فنجان
کنجد ۱.۵ فنجان
عسل ۳ قاشق سوپ خوری
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری
پودر پستهبه مقدار لازم
سوهان کنجدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوهان کنجدی
روش ساخت
مرحله 1شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.
مرحله 2سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
مرحله 3سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.
مرحله 4حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.
مرحله 5سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.
مرحله 6بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین