زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام ۱/۴ پیمانه |
شربت سکنجبین ۱/۲ پیمانه |
شکر سفید ۱ پیمانه |
پودر نارگیل ۱ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | برای تهیه سوهان نارگیلی، ابتدا نیمی از پودر نارگیل را به طور مساوی بر روی یک ورق پخت که با کره چرب کرده اید، بریزید. |
مرحله 2 | در یک کاسه متوسط، شکر و شربت سکنجبین را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو به مدت 3 دقیقه قرار دهید. |
مرحله 3 | بادام را اضافه کنید و هم بزنید و دوباره به مدت 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. کره و وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید. |
مرحله 4 | این مواد را درون ظرف مخصوص به صورت لایه ای نازک بریزید و بقیه پودر نارگیل را بر روی مواد بپاشید و بگذارید تا این مواد سرد شود. |
مرحله 5 | پس از یک ساعت که مواد خوب خنک شد، آن ها را به قطعات مورد نظر بشکنید. |