زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد جوانه گندم ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری |
شکر ۲۰۰ گرم |
گلوکز ۱ قاشق غذا خوری |
عسل ۲ قاشق غذا خوری |
هل ۱ قاشق چای خوری |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
کره ۱۶۰ گرم |
مرحله 1 | آرد سفید وجوانه گندم را توی ظرف ریخته وروی شعله ملایم مدام هم زده تا خامی آرد گرفته شود |
مرحله 2 | شکر وگلاب را اضافه کرده ومدام هم میزنیم تا وقتی که کف کند..سپس کره را اضافه کرده وهم میزنیم تا وقتی که کف کند |
مرحله 3 | در این مرحله گلوکز وعسل وهل وزعفران را اضافه کرده وهم میزنیم |
مرحله 4 | شعله را کم کرده ومدام هم میزنیم حدود ده دقیقه تا جایی که مواد از ظرف جدا شوند |
مرحله 5 | بعد ده دقیقه از مواد برداشته تست کنید اگه ترد بود برش دارید |
مرحله 6 | روی یک فویل را چرب کرده واز مواد میتونید به صورت دایره دایره بریزید یا میتونید به صورت یکجا پهن کنید وبا کاتر بزنید |
مرحله 7 | تا داغ مغز دلخواه را روش ریخته که من مغز پسته را توش ترکیب کردم وبه صورت یکجا ریختم وبا کاتر زدم وگذاشتم خنک که شد خودشون راحت جدا شد . |