سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی سوهان عسلی

سوهان عسلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
بادام ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱ استکان
روغن ۴-۳ قاشق سوپ خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
سوهان عسلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوهان عسلی
روش ساخت
مرحله 1بادا‌م ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد کنید.
مرحله 2شکر، عسل، روغن و آب را در ظرف گودی بریزید، روی آتش بگذارید و حرارت را تند کنید.
مرحله 3مواد را مرتب هم بزنید تا شکرآب شده و رنگ آن قهوه‌ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود.)
مرحله 4 بادام آن را اضافه کنید و یکی دوبار به هم بزنید.
مرحله 5زعفران آب زده را داخل مایه سوهان بریزید و حرارت را خیلی ملایم کنید. زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه‌ای شد، بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده بریزید و کمی پسته خرد شده روی آن بپاشید.
مرحله 6 بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کنید.
مرحله 7 در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین