زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۵ نفر |
مواد لازم |
---|
عسل ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۲ قاشق غذا خوری |
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری |
کنجد ۲-۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا روغن آب و عسل وشکر رو توی یه قابلمه متوسط ریخته و شعله رو روشن میکنیم شعله باید متوسط باشه نه زیاد و نه خیلی کم،شروع به هم زدن میکنیم تا خوب شکر حل بشه بعد شروع به قل زدن های ریز میکنه گاهی هم میزنیم و صبر میکنیم شکر حل بشه و رنگ سوهان قهوه ای تیره بشه هرچی تیره تر بشه سوهان عسلی ترد تر میشه و کمتر به دندان میچسبه |
مرحله 2 | وقتی به رنگ دلخواه رسید کنجد یا هر مغز دیگه ای خواستیم داخلش میریزیم کنجد به نظرم خوشمزه تره فقط قاطی میکنیم همین که کنجد قاطی شد از روی شعله برمیداریم و یه سینی استیل برمیداریم از این مایع قاشق قاشق داخل سینی بافاصله میریزیم اگه درآخرهای کار سوهان سفت شد و نمیشد قاشق قاشق توی سینی بریزیم کمی روی شعله میذاریم نرم میشه |