زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
قارچ ۵ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۴ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
خامه ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیبزمینیها را آب پز کنید |
مرحله 2 | گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه دلخواه تفت دهید . وقتی رنگش عوض شد ، قارچ و ذرت را به آن اضافه و باز هم تفت دهید |
مرحله 3 | شیرجوش را روی گاز بگذارید و ۳-۴ قاشق آرد و یک لیوان شیر در آن بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود . |
مرحله 4 | نمک ، فلفل و مقداری کره اضافه کنید وقتی شکل گرفت از روی گاز بردارید (نگذارید سفت شود). |
مرحله 5 | یک قاشق خامه اضافه کنید |
مرحله 6 | ته ظرف را چرب کنید ، سیبزمینیها را به قطر یک سانت ببرید و کف ظرف بگذارید . |
مرحله 7 | مخلوط گوشت چرخ کرده را روی آن پهن کنید و بعد سس سفید را روی آن بریزید . |
مرحله 8 | فلفل دلمهِ خلال شده را اضافه کنید . |
مرحله 9 | روی غذا پنیر پیتزا بریزید . برای تزیین نیز میتوانید چند عدد زیتون بگذارید |
مرحله 10 | غذا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود. |