مرحله 1 | سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. |
مرحله 2 | سطح داخلی 8 عدد قالب سرامیکی که مناسب قرار دادن در فر باشد را چرب کرده ( قالب سوفله 150 گرمی) و 2 قاشق غذاخوری شکر را به تمام سطح آنها بصورت یکنواخت بپاشید و آنها را در یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | شیر و پوست لیموی رندهشده را روی حرارت ملایم با هم ترکیب کنید تا کمی طعم آنها با هم بیامیزد، توجه کنید که قبل از جوشیدن شیر آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. |
مرحله 4 | سفیدهها و زردهها را از هم جدا کنید. قبل از آنکه سفیدهها و زردهها را جدا کنید با این روش از سالم بودن تخممرغها مطمئن شوید. |
مرحله 5 | با یک همزن برقی ½ پیمانه شکر و 2 زرده تخم مرغ را به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید. توجه داشته باشید که سومین زرده تخممرغ را استفاده نمیکنیم. |
مرحله 6 | آرد را کمکم اضافه کنید و مخلوط را به هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید. |
مرحله 7 | آبلیمو تازه و نمک را نیز به مخلوط اضافه کنید. |
مرحله 8 | این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه غلیظ و کرمی شود بپزید و مرتباً آن را هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. |
مرحله 9 | سفیده تخم مرغها را با سرعت متوسط همزن به مدت 10 ثانیه بزنید سپس سرعت همزن را افزایش دهید و به مدت 1 الی 2 دقیقه دیگر و یا تا زمانی که شکل بگیرند بزنید. |
مرحله 10 | در حدود ¼ از سفیدهها را به مخلوط زردهها اضافه کنید. سپس بقیه سفیدهها را اضافه کنید و با یک قاشق آنها را مخلوط کنید. بیش از حد این مخلوط را هم نزنید. |
مرحله 11 | مخلوط را به آرامی در قالبهای سوفله بریزید تا حدی که تا لبه قالب بالا بیایند. |
مرحله 12 | در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس دمای فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد پایین بیاورید و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که سطح سوفله از دیواره ظرف بالاتر بیاید و میان آن کمی شل باشد بپزید. |
مرحله 13 | سوفلهها را با پودر قند تزیین کنید و آنها را فوراً سرو کنید. |