سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله سوفله قارچ

سوفله قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
قارچ ۲۵۰ گرم
سوفله قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوفله قارچ
روش ساخت
مرحله 1کره رو توی شیر جوش بزرگ یا ماهی تابه گودی آب می کنیم قارچ ها رو تویش می ریزیم و تفت می دهیم. آرد رو قاشق قاشق اضافه می کنیم. و هم می زنیم.
مرحله 2شیر و هم کم کم اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم که آرد گلوله نشه. وقتی غلیظ شد زرده تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه می کنیم. و به هم می زنیم.
مرحله 3مخلوط غلیظ بدست آمده رو از روی حرارت برمی داریم و میگذاریم گرم بمانه (نمک و فلفل و ادویه اش رو اندازه می کنیم).
مرحله 4سفیده تخم مرغ ها رو می زنیم تا سفت و سفید بشه مخلوط قارچ رو با سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و کمی پنیر می تونیم داخل مخلوط بریزیم و در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله 5روی کل مواد رو با پنیر می پوشانیم. توی فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه می پزیم تا کاملاْ‌ پف کند و بالا بیاید و وسطش هم ببندد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین