سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



فرانسوی سوفله فرانسوی

سوفله فرانسوی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۲ لیوان
آرد ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سوفله فرانسوی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوفله فرانسوی
روش ساخت
مرحله 1در ابتدای كار فر را روشن كنید تا برای پخت سوفله گرم شود.كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب كنید.
مرحله 2آرد رابا مقداری نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شود.سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط میكنیم تا به اصطلاح جمع شود.
مرحله 3سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم میزینم تا مواد مخلوط شوند.این كار را تا وقتی كه شیر جوش بیاید انجام میدهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله 4تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا میكنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط میكنیم.پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.
مرحله 5سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط نمائید.
مرحله 6ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین