زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
بروکلی ۹۰۰ گرم |
سوسیس ۱۰۰ گرم |
پنیر چدار ۲۷۰ گرم |
خامه ۲-۱ پیمانه |
آرد ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۵ عدد |
فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری |
سس خردل ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | یک ظرف بزرگ را پر از آب کنید و به میزان کافی نمک اضافه نمایید و اجازه دهید تا جوش بیاید |
مرحله 2 | بوته های کلم بروکلی را به آن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه آنها را بپزید تا حدی که کمی نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد، آبکشی کنید. |
مرحله 3 | سوسیس ها به شکل مربعهای 0.5 سانتیمتری خرد کنید. با کمی روغن تفت دهید و آنها را روی دستمال کاغذی حولهای قرار دهید تا روغن اضافه آنها جذب دستمال شود |
مرحله 4 | دمای فر را به 210 درجه سانتیگراد برسانید. |
مرحله 5 | کف و دیواره یک ظرف مناسب سرو را کره بمالید |
مرحله 6 | تخممرغ ها را هم بزنید. |
مرحله 7 | در یک ظرف دیگر تخممرغ ها را به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید |
مرحله 8 | پنیر چدار را رنده کنید |
مرحله 9 | نمک، فلفل، خردل و تقریباً ⅓ پنیر چدار را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید |
مرحله 10 | کلم بروکلی های پخته را در ظرف نچسب بریزید و⅓ دیگر از پنیر چدار را روی آنها بپاشید سپس سوسیس ها را اضافه کنید |
مرحله 11 | مخلوط آرد و تخم مرغ و خامه را روی این مواد بریزید. به این ترتیب تمام ظرف پر از این مخلوط میشود. |
مرحله 12 | باقیمانده پنیر چدار را روی این مواد بریزید. |
مرحله 13 | به مدت 25 الی40 دقیقه این مخلوط را در فر بپزید تا زمانیکه سطح رویی آن قهوهای شود. |
مرحله 14 | روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا از سوختن آن جلوگیری شود |