زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۵ عدد |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
اسفناج ۳۰۰ گرم |
آرد ۱/۴ لیوان |
شیر ۱ لیوان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ لیوان |
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | در ابتدای كار فر را روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته و زرده آن را جدا كنید طوری كه ذره ای زرده هم داخل زرده باقی نماند. |
مرحله 2 | اسفناج را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش كاملا خشك كرده و خرد كنید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را الك كرده و وقتی كره شروع به حباب زدن كرد آن را كم كم به مواد اضافه كنید و مرتب بهم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود. |
مرحله 3 | پس از مخلوط شدن آرد و کره شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا شروع به هم زدن نمائید تا مخلوط غلیظ شود ، حرارت را خاموش کنید سپس پنیر رنده شده را درون سس آماده شده بریزید و بهم بزنید تا پنیر کمی آب شود. |
مرحله 4 | اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفیدی که اماده کرده اید اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 5 | سفیده های تخم مرغ را با دور متوسط همزن برقی آنقدر بزنید تا كاملا سفت شود طوری كه وقتی کاسه را برمیگردانید نریز ، سفیده ها را به آرامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت زیاد و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد. |
مرحله 6 | درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید ، مواد را درون ظرف سوفله یا پیرکس بریزید ، دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ، كم كم با قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا ، پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید. |
مرحله 7 | ظرف سوفله را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید ، 30 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید. |
مرحله 8 | سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود. |