سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کره ای سوشی (کره ای)

سوشی (کره ای)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
جلبک ۱ بسته
برنج ۱ پیمانه
سرکهبه مقدار لازم
شکر ۱ قاشق چای خوری
خیار ۱ عدد
پیازچهبه مقدار لازم
سوشی (کره ای)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوشی (کره ای)
روش ساخت
مرحله 1از قبل برنج را به صورت معمولی کته درست کنید.
مرحله 2سرکه را با یک قاشق چای‌خوری شکر به خوبی مخلوط‌کنید. کمی نمک هم به آن اضافه کنید.
مرحله 3هر یک پیمانه برنج، به ¼ پیمانه سرکه برنج نیاز دارد.
مرحله 4مخلوط سرکه و شکر را به برنج اضافه کنید و با قاشق آن را له کنید تا سرکه کاملاً به خورد برنج برود
مرحله 5جلبک سالم انتخاب کنید.سمت زبر باید به سمت بالا باشد و خط‌ها به سمتی باشد که می‌خواهید بپیچید.
مرحله 6کمی سرکه برنج به دستتان بمالید تا برنج به دستتان نچسبد، برنج را به روی جلبک بریزید و پهن کنید تمامی این کارها را باید به سرعت انجام دهید تا جلبک بیش از حد هوا نخورد.
مرحله 7حالا هر موادی که دلخواهتان است اعم از ماهی و … می‌توانید روی برنج قرار دهید.
مرحله 8مواد را در ابتدایی سوشی می‌گذاریم مواد نباید از سر و ته سوشی بیرون بزند. پس مواد را داخل تر قرار دهید. انتهای جلبک را که خالی است سرکه می‌زنید تا چسبنده شود. سپس جلبک را رول می‌کنید.( خیار را به صورت باریک برش میدهیم)
مرحله 9مت یا حصیر را پهن کنید. از حصیر برای فشرده‌سازی مرتب کردن و یکنواخت کردن سوشی استفاده می‌کنند اگر بخواهید با دست این کار هارا انجام دهید جای انگشت‌هایتان بروی سوشی باقی می‌ماند.
مرحله 10ضربه‌ای به سر ته سوشی می‌زنید. با دستتان حصیر را فشرده کنید. برای چند دقیقه سوشی را در جایی خنک قرار دهید تا خودش را بگیرد تا برای برش آماده شود
مرحله 11ابتدا با چاقوی مخصوص برش سوشی، سوشی را از وسط برش می‌زنید، بعد هر تکه را دوباره از وسط به دو نیمه و باز برشی دیگر. هنگام برش به چاقو فشار نیاورید زیرا لبه‌های سوشی بد فرم می‌شود.
مرحله 12و در آخر می‌توانید سوشی را به همراه ترشی زنجبیل،سویا سس میل کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین