زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
سوسیس ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
گشنیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیبزمینیها را مکعبی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکههای سیبزمینی را داخل آن بریزید. مقداری نمک و فلفل هم روی آنها بریزید. صبر کنید تا سیبزمینیها بپزند و کاملا نرم شوند. |
مرحله 2 | در این فاصله در تابهای دیگر روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از حدود 2-1 دقیقه تکههای سوسیس را همراه با آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. سوسیسها را با پشت چنگال فشار دهید تا کمی له شوند. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا سوسیسها بپزند، سپس سیبزمینیهای پخته را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | تخممرغها را تابهای نچسب نیمرو کنید. مخلوط سوسیس را داخل 4 ظرف بریزید. مقداری گشنیز خرد شده هم روی آنها بریزید. روی مواد داخل هر ظرف، یک عدد تخممرغ نیمرو شده قرار دهید. حالا میتوانید صبحانه را سرو کنید. |