زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت قرمز ۸۰۰ گرم |
خامه ۲۰۰ میلی لیتر |
نان تست ۳ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری |
شیر ۶ قاشق غذا خوری |
سیر ۳ حبه |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
میخک ۲ عدد |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکیچند قطره |
اسانس ۱/۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | دور قهوه ای نان تست هارا ببرید و شیر را اضافه کنید و کنار بگذارید تا شیر به خورد نون بره. |
مرحله 2 | مرغ یا گوشت را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و با سیر میکس کنید. |
مرحله 3 | تخم مرغ را اضافه و میکس کنید،نون تست را فشار بدید تا شیر آن کاملا بریزه و به همراه خامه اضافه کنید،سپس ادویه ها و بقیه مواد را اضافه کنید و خوب میکس کنید. |
مرحله 4 | نصف پیمانه نشاسته ذرت را با کمی آب(4یا 5 قاشق) به صورت خمیر سفتی درآورید و اضافه کنید بخاطر اینکه حالت لاستیکی بگیره. |
مرحله 5 | مواد رو داخل قیف بریزید و داخل غلاف سوسیس بریزید،یا اینکه کیسه فریزر پهن کنید،با قیف روی لبه کیسه فریزر بریزید بعد کیسه فریزر رو رول کنید و سپس دوطرف اون رو با نخ محکم ببندید و وسط رول رو هم ببندید،یعنی سوسیس رو به دو قسمت تقسیم کنید. |
مرحله 6 | درآخر سوسیس هارو بخار پز کنید،یا اگر بخار پز ندارید،سوسیس هارو درون یک آبکش بذارید و آبکش رو روی یک قابلمه محتوی آب قرار دهید(توجه کنید آب درون قابلمه به اندازه ای زیاد نباشد که با سوسیس ها تماس داشته باشد).در آبکش را با در یک قابلمه ببندید و حدود یک ساعت زمان دهید تا پخته شوند. |
مرحله 7 | بعد از پخته شدن و خنک شدن،سوسیس هارا در فریزر نگهداری کنید.نوش جان |