زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱ عدد |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
پودر زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق مربا خوری |
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | مرغ را بهمراه سه حبه سیر دوبار چرخ میکنیم، سایر مواد را به مرغ اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا به شکل خمیری دربیاید . |
مرحله 2 | کیسه فریزری را شکافته و پهن میکنیم، از مواد روی آن ریخته و بصورت استوانه حداکثر 10 سانت شکلات پیچ میکنیم |
مرحله 3 | سوسیس ها را به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم، برای این کار میتوان از یک آبکش فلزی و قابلمه آبجوش استفاده کرد |
مرحله 4 | بعد از پخت وقتی کمی خنک شد به مدت 3 ساعت در یخچال نگهداری میکنیم و بعد از آن میتوان کیسه را از دور سوسیس ها درآورد و مصرف یا در فریزر نگهداری کرد. |