زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغن ۱/۳ پیمانه |
رب آلبالو ۶۰ گرم |
رب انار ۸۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
تره ۱۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
گردو ۱۰۰ گرم |
انار ۱۰۰ گرم |
زلنج ۱۰۰ گرم |
اناریجه ۱۰۰ گرم |
شنبلیله ۱۰۰ گرم |
گشنیز ۱۰۰ گرم |
نعنا ۱۰۰ گرم |
سرسم ۲۵۰ گرم |
جعفری ۲۵۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آب ۴ پیمانه |
روغن ۱/۴ پیمانه |
سیر ۳ حبه |
پیاز ۱ عدد |
اردک ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا برای از بین بردن بوی زحم اردك، آن را در آب به مدت 15 دقیقه میجوشانیم. |
مرحله 2 | سپس در قابلمهای ابتدا اردك را با روغن خودش كمی تفت میدهیم و بعد با چهار پیمانه آب، نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز آبپز میكنیم سپس همه سبزیها را خرد كرده روی حرارت تفت میدهیم پیاز رنده شده و سیر را به سبزیها اضافه میكنیم و دوباره تفت میدهیم. |
مرحله 3 | گردوی آسیاب كرده، انار، رب انار و رب آلبالو، نمك، فلفل، زردچوبه و كمی روغن را نیز اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب تفت میدهیم. |
مرحله 4 | اكنون اردك آبپز شده را از آب خارج كرده، با روغن سرخ میكنیم. پس از آن كل مواد آماده شده را درون شكم اردك میریزیم. |
مرحله 5 | اردك شكم پر را درون قابلمهای كه كمی از آب باقیمانده اردك در آن است با حرارت ملایم میپزیم . پس از پخت، درون ظرف سرو گذاشته و روی اردك را به دلخواه تزیین میكنیم. |