زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برگ نعنا ۲ قاشق غذا خوری |
آب پرتقال ۱/۳ پیمانه |
شکر ۱/۳ پیمانه |
آب لیمو ۱/۳ پیمانه |
هلو ۱ کیلوگرم |
مرحله 1 | هلوهای شسته شده را برای 20 تا 30 ثانیه درقابلمهای از آب در حال جوش بجوشانید. |
مرحله 2 | سپس با کفگیر آنها را بیرون آورده و در کاسهای از آب یخ بیاندازید تا پخت آنها متوقف شود. |
مرحله 3 | هلوها را خشک کنید و روی پوستشان یک برش بعلاوه زده و به آسانی پوست آنها را جدا کرده و در کاسه کوچکی از آب لیمو ترش قرار دهید تا رنگ پوست هلوها به آب لیمو منتقل شود. |
مرحله 4 | پوستها را از کاسه درآورده و آنها را فشار دهید تا آبشان در کاسه بریزد و سپس دور بیاندازید. آب لیمو را نگه دارید. |
مرحله 5 | شکر را همراه با یک پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا جوش بیایند. |
مرحله 6 | هلوها را نصف کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید. با غذاساز برای 2 دقیقه آنها را پوره کنید تا نرم شوند. نعناع، شربت سردشده ،آب پرتقال و آب لیموی رنگدار را به هلوها اضافه کرده و برای 03 ثانیه دیگر در غذاساز بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
مرحله 7 | مخلوط را در فریزر بگذارید. |
مرحله 8 | بعد از چند ساعت سوربه خوشمزه هلو را اسکوپ کرده و سرو کنید. |