سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بستنی سوربه هلو

سوربه هلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برگ نعنا ۲ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۱/۳ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
آب لیمو ۱/۳ پیمانه
هلو ۱ کیلوگرم
سوربه هلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوربه هلو
روش ساخت
مرحله 1هلوهای شسته شده را برای 20 تا 30 ثانیه درقابلمه‮ای از آب در حال جوش بجوشانید.
مرحله 2سپس با کفگیر آنها را بیرون آورده و در کاسه‮ای از آب یخ بیاندازید تا پخت آنها متوقف شود.
مرحله 3هلوها را خشک کنید و روی پوستشان یک برش بعلاوه زده و به آسانی پوست آنها را جدا کرده و در کاسه کوچکی از آب لیمو ترش قرار دهید تا رنگ پوست هلوها به آب لیمو منتقل شود.
مرحله 4پوست‮ها را از کاسه درآورده و آنها را فشار دهید تا آب‮شان در کاسه بریزد و سپس دور بیاندازید. آب لیمو را نگه دارید.
مرحله 5شکر را همراه با یک پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا جوش بیایند.
مرحله 6هلوها را نصف کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید. با غذاساز برای 2 دقیقه آنها را پوره کنید تا نرم شوند. نعناع، شربت سردشده ،آب پرتقال و آب لیموی رنگ‮دار را به هلوها اضافه کرده و برای 03 ثانیه دیگر در غذاساز بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله 7مخلوط را در فریزر بگذارید.
مرحله 8بعد از چند ساعت سوربه خوشمزه هلو را اسکوپ کرده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین