زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه پلوپز |
شیر ۴ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
گلاب ۴-۳ قاشق غذا خوری |
وانیلکمی |
مرحله 1 | برنج رو با ۵ تا۶ پیمانه آب بزارین کمی خیس بخوره ولی حتما برنج تون دودی نباشه بعد حسابی بپزه آبشو بکشه و له بشه |
مرحله 2 | سپس شیرو اضافه کنید باضافه یک لیوان شکر میگذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود |
مرحله 3 | سپس وانیل وگلاب رو هم اضافه میکنیم |
مرحله 4 | سپس یک ق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان شیر سرد مخلوط میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم. و مخلوط کنید تا ته نگیره وگلوله گلوله نشه |
مرحله 5 | بعد از کمی جوشیدن داخل ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه های من 4 یا 5 تا میشه ) میتونید تو ظرف پیرکس نشکن هم بریزید |
مرحله 6 | بعد داخل سینی فر کمی آب میریزیم و کاسه ها را پر از سوتلاچ کرده و میچینیم تو سینی فر و بعد با دمای 180 درجه بمدت بیست دقیقه گذاشتم و گریلو روشن کردم تا روش طلایی تیره بشه |