سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم سنگسیر

سنگسیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
کشک ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۴-۵ عدد
نعنابه مقدار لازم
آردبه مقدار لازم
سیر داغبه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
سنگسیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سنگسیر
روش ساخت
مرحله 1برنج و عدس را چندساعت از قبل در آب خیسانده سپس آب آنها را دور می ریزیم و هر کدام را جداگانه با کمی آب روی شعله ملایم اجاق می گذاریم تا نیم پز شوند.
مرحله 2سپس چند عدد پیاز را نگینی خرد کرده، با کمی روغن سرخ می کنیم و مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه می کنیم.
مرحله 3وقتی پیاز کامل سرخ و رنگ آن طلایی شد کشک ساییده شده، برنج و عدس را اضافه می کنیم و مدت ۲۰ دقیقه به حالت جوش نگه می داریم تا آش قوام آید،
مرحله 4بعد از جوشیدن و قوام آمدن آش مقداری نعنا داغ و سیر داغ به آن اضافه می کنیم و بقیه آن را برای تزئین کنار می گذاریم.
مرحله 5اگر از کشک پاستوریزه استفاده می کنید توجه کنید که به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن میزان نمک را تعیین کنید.
مرحله 6سعی کنید نمک به مقدار بسیار کمی استفاده کنید چون در این آش کشک زیادی وجود دارد و کشک هم مزه شوری دارد.
مرحله 7حالا برای روی آش و سرو کردن باید کوفته قلقلی درست کنیم، برای درست کردن کوفته قلقلی ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده، یک عدد تخم مرغ و مقداری زردچوبه، نمک و فلفل درون یک ظرف مخلوط می کنیم،
مرحله 8سپس در یک ماهیتابه مقداری روغن را داغ کرده و مقداری از مواد را با دست فرم می دهیم تا گرد شود سپس داخل روغن می گذاریم،
مرحله 9شعله اجاق باید کم و ملایم باشد تا کوفته ها خوب مغز پخت و سرخ شوند.
مرحله 10وقتی کوفته ها آماده شدند آش را در ظرف مورد نظر میریزیم و برای تزیین از پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ استفاده می کنیم و چند تا از کوفته ها را روی آن می گذاریم. آش برای سرو کردن آماده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین