زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
کنجد ۲ لیوان |
عسل ۱/۴ لیوان |
ارده ۱/۴ لیوان |
شیره خرما ۱/۴ لیوان |
خرما ۲۵۰ گرم |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | کنجد هارو با حوصله تفت میدیم تا طلایی بشن (مواظب باشیم نسوزن) |
مرحله 2 | عسل،شیره انگور، ارده رو اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم و از رو حرارت برمی داریم |
مرحله 3 | مواد رو بین دو کاغذ روغنی که با ارده چرب کردیم می گذاریم و یک مستطیل با عرض یک سانت درست می کنیم |
مرحله 4 | یک قاشق آرد رو با کره تفت میدیم تا طلایی بشه خرمای هسته گرفته شده رو اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه تفت از رو حرارت برمی داریم |
مرحله 5 | خرما رو هم به همون صورت بین کاغذ روغنی قرار می دهیم و با وردنه صاف می کنیم و یک مربع درست می کنیم |
مرحله 6 | مستطیل کنجدها رو به دو قسمت تقسیم میکنیم |
مرحله 7 | یک لایه کنجد آماده شده یک لایه خرما ودوباره کنجد را اضافه می کنیم نباید خیلی فشار داد چون وقتی برش می دهیم ممکن است خرما بیرون بریزد |
مرحله 8 | به صورت دلخواه تا گرم هست برش می دهیم . |