زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر یوفکابه تعداد لازم |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
نعنا ۲ قاشق سوپ خوری |
گشنیز ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
کره ۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده ومی گذاریم تا از حالت انجماد خارج شود .(برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ساعت قبل از استفاده خمیر را از فریزر خارج کرده ودرون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ،این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده وراحت تر بصورت لایه به لایه جدا شود .) |
مرحله 2 | پیاز را خردکرده وبا مقداری از کره ابکرده داخل تابه ای ریخته وروی شعله گاز تفت دهید تا طلایی شود . |
مرحله 3 | گوشت چرخ کرده را اضافه کرده وتفت دهید تا تغییر رنگ دهد شعله گاز روی ملایم باشد ، |
مرحله 4 | سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کرده ومواد را باهم مخلوط کنید . |
مرحله 5 | سپس زنجفیل رنده شده ،وبعد نعنا وگشنیز خرد شده ،نمک/زردچوبه /پودر فلفل / ومواد هم بزنین ،سپس شعله گاز خاموش وآبلیمو تازه اضافه کرده. |
مرحله 6 | یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته وسطح آن را با برس آغشته به کره آبکرده آغشته می کنیم . سپس خمیر را از عرض به دونیم کرده (باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) کمی که مواد سرد شد ،آنها را را روی هر کدام از نوارها ریخته ونوار را به صورت مثلثی بپیچید ، سپس سمبوسه های آماده را داخل سینی فر که از قبل یک کمی چرب کرده ایم صف داده ، |
مرحله 7 | وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار داده تا سمبوسه ها طلایی شود . این سمبوسه با سس کچاب تند عالی #خوشمزه |