سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی سمبوسه گوشت در فر

سمبوسه گوشت در فر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
خمیر یوفکابه تعداد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نعنا ۲ قاشق سوپ خوری
گشنیز ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
کره ۲۵۰ گرم
سمبوسه گوشت در فر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سمبوسه گوشت در فر
روش ساخت
مرحله 1خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده ومی گذاریم تا از حالت انجماد خارج شود .(برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ساعت قبل از استفاده خمیر را از فریزر خارج کرده ودرون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ،این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده وراحت تر بصورت لایه به لایه جدا شود .)
مرحله 2پیاز را خردکرده وبا مقداری از کره ابکرده داخل تابه ای ریخته وروی شعله گاز تفت دهید تا طلایی شود .
مرحله 3گوشت چرخ کرده را اضافه کرده وتفت دهید تا تغییر رنگ دهد شعله گاز روی ملایم باشد ،
مرحله 4سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کرده ومواد را باهم مخلوط کنید .
مرحله 5سپس زنجفیل رنده شده ،وبعد نعنا وگشنیز خرد شده ،نمک/زردچوبه /پودر فلفل / ومواد هم بزنین ،سپس شعله گاز خاموش وآبلیمو تازه اضافه کرده.
مرحله 6یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته وسطح آن را با برس آغشته به کره آبکرده آغشته می کنیم . سپس خمیر را از عرض به دونیم کرده (باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) کمی که مواد سرد شد ،آنها را را روی هر کدام از نوارها ریخته ونوار را به صورت مثلثی بپیچید ، سپس سمبوسه های آماده را داخل سینی فر که از قبل یک کمی چرب کرده ایم صف داده ،
مرحله 7وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار داده تا سمبوسه ها طلایی شود . این سمبوسه با سس کچاب تند عالی #خوشمزه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین