سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر سمبوسه میگو

سمبوسه میگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
نان ۴ عدد
تخم گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
گشنیز ۷۰ گرم
پیاز ۲ عدد
میگو ۱۵۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
گشنیز ۱/۲ لیوان
پیاز ۱/۲ عدد
تمر هندی ۱/۲ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سمبوسه میگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سمبوسه میگو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن، درون تابه‌ای تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس میگوی پاك شده را همراه با زردچوبه، نمك، فلفل و پودر تخم گشنیز به پیاز اضافه كرده و به مدت 2 دقیقه تفت می‌دهیم.
مرحله 2بعد از این مدت، گشنیز و سیب‌زمینی خرد شده را نیز به بقیه مواد می‌افزاییم. با گذشت چند دقیقه، تابه را از روی حرارت برداشته و كمی صبر می‌كنیم تا مواد حرارت خود را از دست بدهد.
مرحله 3نان‌های لواش را بصورت نوارهای مستطیل شكل (با عرض 10 سانتی‌متر و طولی به بلندی نان لواش) بریده و از مواد، مقداری در آنها قرار می‌دهیم.
مرحله 4سپس نان‌ها را مثلثی می‌پیچیم و در روغن داغ سرخ می‌كنیم.
مرحله 5پس از سرخ شدن دو طرف سمبوسه‌ها، آنها را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و همراه با سس مخصوص یا سس گوجه تند سرو می‌كنیم.
مرحله 6 طرز تهیه سس مخصوص:
مرحله 7عصاره تمرهندی را كه از یك سوم بسته آن تهیه كرده‌ایم، در ظرفی همراه با پیاز، گشنیز خرد شده و رب گوجه‌فرنگی مخلوط كرده و مقداری نمك و فلفل به آن می‌افزاییم.اینك سس برای سرو آماده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین