سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



عربی سمبوسه با خمیر(عراق)

سمبوسه با خمیر(عراق)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سیب زمینی پخته شده ۲ عدد
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
پودر زیره ۱ قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری
شنبلیله ۱ قاشق غذا خوری
نخود فرنگی ۱/۲ لیوان
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
پودر کاریبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد ۱.۵ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۳ قاشق غذا خوری
سمبوسه با خمیر(عراق)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سمبوسه با خمیر(عراق)
روش ساخت
مرحله 1طرزتهیه مواد داخل سمبوسه:
مرحله 2ابتدا در ظرفی مناسب روغن را داغ كرده و سپس به آن رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم حالا نخود فرنگی و سیب زمینی پخته شده را به آنها اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و سپس بقیه مواد را هم به ظرف اضافه كرده و آنها را خوب سرخ میكنیم. بعد از مخلوط شدن از روی حرارت برمی داریم و اجازه میدهیم خوب خنك شود.
مرحله 3طرز تهیه خمیر:
مرحله 4در ظرفی مناسب آرد، نمك و روغن را اضافه كرده و به میزان لازم آب اضافه میكنیم و آن قدر ورز میدهیم تا به دست نچسبد و خوب بگیرد. حالا خمیر را در نایلون می گذاریم تا 15 دقیقه استراحت كند.
مرحله 5پس از این زمان، از خمیر كوفته هایی به اندازه گردو برداشته و با وردنه یا جسم مناسبی مثل جای نوشابه خانواده به صورت گرد باز می کنیم. حالا اگر دوست دارید بین همین خمیر مواد را گذاشته و لبه ها را روی هم می اوریم و با دست فشار میدهیم تا لبه ها كاملا بسته شود یا اینكه دایره را با چاقو نصف کرده و دو هلال میكنیم.
مرحله 6لبه صاف خمیر را تا زده و بوسیله آب به هم می چسبانیم تا به صورت یک قیف درآید. از مواد، داخل سمبوسه گذاشته و بالای خمیر را به صورت قطاب می پیچیم. پایین سنبوسه را هم یک پیچ می دهیم (برای زیبایی کار). سپس در روغن زیاد سرخ می کنیم و روی دستمال کاغذیِ آشپزخانه میگذاریم تا روغن زیادی آن گرفته شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین