سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت سماق قاتق(گیلانی)

سماق قاتق(گیلانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
پیاز ۴ عدد
گوشت ۱.۵ کیلوگرم
سماق ۳ قاشق سوپ خوری
گرد لیمو ۱.۵ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۴ عدد
نمک و فلفل و دارچینبه مقدار لازم
سماق قاتق(گیلانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سماق قاتق(گیلانی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت ها را به اندازه خورشتی خرد کرده و شسته و کنار بگذارید. پیاز را رندهزده یا خلال ریز نمایید در تابه مناسبی ریخته و سرخ کنید، سپس گوشتها را در آن بریزید تا با پیاز سرخ شودبه طوری كه رنگ گوشت كاملا برگردد.
مرحله 2 بعد مخلوط گوشت و پیاز را در قابلمه بریزید و1 تا 2 لیوان آب به آن اضافه کنید تا گوشت ها پخته شود.
مرحله 3سماق را 2بار الك كنید ودر یک کاسه حاوی مقداری آبجوش که تا یک بند انگشت روی سماق را بگیرد حل کنیدو در خورش بریزید. سپس گرد لیمو عمانی، نمک، فلفل و دارچین را در خورش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش به روغن بیفتد.
مرحله 4سیب زمینی ها را خرد كرده و جداگانه در تابه ای سرخ نمایید و در آخر روی گوشتها بچینید تا مغزپخت هم بشوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین