زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۳ عدد |
چغندر ۲ عدد |
کلم سفید ۱/۴ عدد |
هـویج ۲ عدد |
آب گوشت ۲ پیمانه |
سرکه ۱ قاشق سوپ خوری |
پوره گوجه فرنگی ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
کرفس (ساقه) ۳ عدد |
مرحله 1 | پیاز را خرد کرده و با سه قاشق سوپخوری روغن تفت میدهیم تا فقط نرم و سبک شود. |
مرحله 2 | چغندرها را پوست کنده، رنده نموده و به همراه هویجها به پیاز افزوده و سه دقیقه تفت میدهیم. |
مرحله 3 | سرکه، پوره گوجهفرنگی، شکر، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی مواد را تفت میدهیم. |
مرحله 4 | آب گوشت را به آن افزوده و در ظرف را گذاشته تا 20 دقیقه مواد بپزند. |
مرحله 5 | در ظرف دیگری کرفس و سیبزمینیهای نگینی خرد شده را با دو پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا 10 دقیقه جوشیده و کمی بپزند، سپس کلم خرد شده را ریخته و میگذاریم تا کاملا با هم بپزند. |
مرحله 6 | پس از پنج دقیقه مخلوط هویج و چغندر را اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه روی حرارت ماندن و جا افتادن، سوپ آماده است. |