سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب سس گوجه فرنگی خامه ای برای پاستا

سس گوجه فرنگی خامه ای برای پاستا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پونه ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۳/۴ قاشق چای خوری
ریحان ۱ قاشق غذا خوری
کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی
سیر ۱ حبه
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱۱۵ گرم
کره ۱ قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی خامه ای برای پاستا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سس گوجه فرنگی خامه ای برای پاستا
روش ساخت
مرحله 1پیاز و سیر را در یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت متوسط با روغن زیتون تفت دهید.
مرحله 2سپس گوجه فرنگی کنسرو شده (یا گوجه فرنگی خرد شده با آب گوجه)، ریحان، شکر، پونه، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بیشتر مایع تبخیر شود.
مرحله 3از روی حرارت بردارید و خامه و کره را اضافه کرده مخلوط کنید. سپس 5 دقیقه دیگر روی حرارت کم بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین