زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
پونه ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۳/۴ قاشق چای خوری |
ریحان ۱ قاشق غذا خوری |
کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی |
سیر ۱ حبه |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
خامه ۱۱۵ گرم |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | پیاز و سیر را در یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت متوسط با روغن زیتون تفت دهید. |
مرحله 2 | سپس گوجه فرنگی کنسرو شده (یا گوجه فرنگی خرد شده با آب گوجه)، ریحان، شکر، پونه، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بیشتر مایع تبخیر شود. |
مرحله 3 | از روی حرارت بردارید و خامه و کره را اضافه کرده مخلوط کنید. سپس 5 دقیقه دیگر روی حرارت کم بگذارید. |