زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۱۰ عدد |
سیر ۶ حبه |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
سرکه سفید ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پوست گوجه ها را بکنید وآنها را به 4قسمت تقسیم کنید همراه با سیر در قابلمه ای بریزید و حدود 15دقیقه روی شعله ی کم و با در بسته حرارت بدید |
مرحله 2 | بعد داخل صافی بریزید و با کمک پشت قاشق صاف کنید تا فقط دونه ها و رگه ها داخل صافی بمونه |
مرحله 3 | قابلمه رو آب بزنید تا اگه دونه داخلش باقی مونده خارج بشه بعد گوجه فرنگی های صاف شده رو برگردونید داخل قابلمه اگه یکی دوتا حبه سیر در این مرحله اضافه کنید عطر بهتری میگیره ولی آخر کار اونها رو در بیارید |
مرحله 4 | حالا بزارید روی حرارت ملایم و اجازه بدید تا آب اضافه ش تبخیر بشه در این مدت سرکه روغن زیتون و ادویه جات رو اضافه کنید و هم بزنید ته نگیره وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید تا خنک بشه |
مرحله 5 | میتونید پیاز خلالی رو که فقط کمی تفت دادید که سبک بشه(نباید سرخ بشه) رو در مرحله ی 1قبل از قاشق زدن اضافه کنید |