سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب سس کارامل کم چرب

سس کارامل کم چرب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
شکر سفید ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
سس کارامل کم چرب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سس کارامل کم چرب
روش ساخت
مرحله 1توی یک تابه بزرگ و دسته دار،شکر رو میریزم میذاریم روی شعله بزرگ ،ولی حرارت شعله متوسط رو به پایین باشه،شدید نباشه که شکر نسوزه. کم کم شکر ذوب میشه.گاهی تابه رو حرکت بدید تا همه شکر ذوب بشه،ترجیحا از قاشق استفاده نکنید.
مرحله 2شیر و خامه رو با همزن دستی،یا چنگال،مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه،روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ بشه،ولی نجوشه.توی یک لیوان دسته دار بریزیدش و بذارید کنار دستتون.
مرحله 3اگر اطراف تابه شکر ذوب نشده مونده بود و ‌وسط تابه شکر کامل ذوب شده بود،یه قاشق چوبی بزرگ بردارید،و شکرهای اطراف تابه رو به وسط ظرف هدایت کنید.
مرحله 4وقتی شکر کاملا روون و شفاف شد،کره رو اضافه میکنیم و تند تند مخلوطش میکنیم.
مرحله 5شعله زیر تابه رو خیلی کم میکنیم،و قاشق قاشق مخلوط شیر و خامه گرم رو اضافه میکنیم و هم زمان تند تند هم میزنیم.
مرحله 6همه ی شیر رو که اضافه کردیم،یه قل که زد اگه برش دارید،کارامل روون تری دارید.اگه کارامل سفتتری میخواید،چنددقیقه روی حرارت بقلد و همش بزنید،غلیظتر میشه.
مرحله 7به ظرف دیگه ای منتقل کنید تند تند هم بزنید تا یکدست بشه.هم خالی ش عالیه هم برای روی کیک،هم روی بستنی. تو ظرف دربسته تو یخچال نگهدارید . نوش‌جون
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین