زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
موز ۲ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
نسکافه ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا موز را کمی له کرده و با بلندر یا گوشتکوب به خوبی نرم میکنیم. شیر،شکر و پودر نسکافه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا شکر داخل شیر حل شود. |
مرحله 2 | محلول را آنقدر حرارت میدهیم و هم میزنیم تا به رنگ کاراملی در بیاید. موز و وانیل و بقیه مواد را به سس اضافه کرده و باز هم حرارت داده و خوب هم میزنیم تا سس کاملا غلیظ شود. |