زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ترش ۱ پیمانه |
پودر خردل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲۲۷ گرم |
پنیر مونتری جک ۳۴۰ گرم |
برگ ریحان ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
نان ۱ عدد |
مرحله 1 | فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه ی سانتی گراد روشن کنید. |
مرحله 2 | خامه ترش، پودر خردل، پودر آویشن ، پنیر موزارلا و جک مونتری و همچنین برگ های خرد شده ی ریحان را در درون یک ظرف باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه ی مواد خوب باهم مخلوط شوند. |
مرحله 3 | سپس مواد را در درون ظرف مورد نظر بریزید و در درون فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه پخته شود تا حدی که پنیر خوب ذوب شود. |
مرحله 4 | بعد اینکه پنیر ذوب شد، سس را از فر بیرون بیاورید و نان های تکه تکه شده را به آن اضافه کنید و دوباره در درون فر قرار دهید و اجازه دهید که 6 الی 8 دقیقه دیگر پخته شوند، تا حدی که نان ها برشته شوند. و رنگ سس طلایی رنگ شود. |
مرحله 5 | بعد از پخته شدن سس ، روی آن مقداری گوجه فرنگی و برگ ریحان خرد شده اضافه کنید و آن را به صورت گرم و با نان میل کنید. |