زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق سوپ خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
آب پرتقال ۳/۴ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود سپس شکر و پوست پرتقال رنده شده را به آآن افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. |
مرحله 2 | این سس را مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | روش دیگر آماده کردن این سس به این شکل است که ابتدا آرد ذرت و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود |
مرحله 4 | سپس کم کم آب پرتقال را افزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. پوست پرتقال و شکر را نیز در آخر اضافه میکنیم. |