زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک ۱ قاشق چای خوری |
سیر ۲ حبه |
فیله ماهی ۱.۵ قاشق غذا خوری |
ترب سفید ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱ فنجان |
لیمو شیرین ۱/۲ عدد |
سرکه ۲ فنجان |
شربت ذرت ۱.۵ فنجان |
فلفل سبز ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری |
میخک ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | روغن زیتون رو توی ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم میکنیم. پیاز و فلفل سبز رو اضافه کرده حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پیاز نرم بشه. |
مرحله 2 | سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم به جوش بیاد. سپس حرارت رو کم میکنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت کم میذاریم تا کم کم بجوشه و به 3 فنجان برسه. تو این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم. |
مرحله 3 | سسمون رو تو ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشه) میریزیم و روی ظرف رو میپوشونیم و اجاز میدیم سس خنک بشه |