زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری |
کره ۱۰۰ گرم |
شیر ۴ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سبزیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند |
مرحله 2 | سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود. |
مرحله 3 | بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد. |
مرحله 4 | وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم. |